Jdi na obsah Jdi na menu
 


Assassins

002.jpg

Lovec (The Hunter) Lovec se svým vzhledem a vlastnostmi podobá nejvíce normálnímu Assassinovi. Jeho hlavní zbraní je skrytá čepel (switchblade).

(5. od leva)

Holič (The Barber) Holič není jen tak ledajaký holič z nějakého krámku, kde vás za pár mincí oholí, podle toho jak si budete přát, nýbrž dokonalý zabiják, který se svojí břitvou (razor) dokáže dělat divi.


Bankéř (The Banker) Zde toho není moc co uvádět snad jenom, že při zabíjení ostatních postav mu dobře poslouži ocelový dráp (claw).

Kněz (The Priest) Dokonce ani v blízkosti duchovního představitele nebudete ve hře v bezpečí, když si nebudete dávat pozor, tak vám tento nemilosrdný kněz zasadí rándu dozad svojí dýkou (Dagger).

Kat (The Executioner) Tato postava, která je celá od krve, sama vypovída o svých vlastnostech a způsobu boje. Jeho smrtícím nástrojem bude jak jinak než sekyra (axe).

(4. od leva)

Doktor (The Doctor) Doktor se velice podobá doktorum z Assassin´s Creed 2. Dlouhý kožený plášť a typická maska, díky které ukrývá svojí tožnost. Doktor vám, ale nebude rozdávat léky, ale smrtící dávky jedu přimo do vašeho těla, k tomu mu dobře poslouži injekční stříkačky (syringe).

(3. od leva)

Kurtizána (The Courtesan) Prozatím jediná žena ve hře více hráčů v Assassin´s Creed: Brotherhood, ale nepodceňujte ji pouze proto, že je to žena, smrtící útoky pomocí svého vějíře umí rozdávat stejně dobře jako ostatní postavy.

(2. od leva)

Šašek (The Harlequin) Harlekýn použivá k boji dvě dýky (daggers), díky kterým obět nejdřívě ochromí a poté jednou ranou do srdce zabije.

(1. od leva)

Méně časté postavy


Úředník (The Officer) O úředníkovi toho moc nevíde snad jen to, že jeho primární zbraní bude dýka (dagger)

Obchodník (The Merchant) Informace o postavě nejsou známé.

Kovář (The Blacksmith) Kovář bude své oběti likvidovat pomocí velkého kladiva (warhammer).


Voják (The Soldier) A nakonec (prozatím) tu máme vojáka v nablízkané zbroji na bílem koni, který tasil svůj meč (shortsword)

Inženýr (The Engineer) Jeho zbraň je nejspíše malá dýka

Pašeračka (The smugler) Druhá žena v multiplayeru zbraní je dýka


** Zloděj (the Footpad)** Hlavní zbraň dýka.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář